Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

LA UMLN A L'ESCOLA INFANTIL EL BRESSOL

Músics de la UMLN actuen a l’Escola Infantil Municipal El Bressol de la Nucia
El divendres dia 3 de juny, diversos músics de la UMLN van anar a fer una xicoteta actuació a l’Escola Infantil Municipal El Bressol de la nostra població. El motiu era que celebraven la Setmana dedicada a la Música en el centre infantil, i van convidar al nostre mestre, Ramon Lorente a participar.
Així, va comboiar una quinzena de músics per a l’activitat. Després d’uns assajos en les setmanes prèvies estava tot preparat per al dia assenyalat: divendres 3 de juny a la vesprada.
Tots els xiquets expectants, als que havien ajuntat en una de les aules del centre educatiu perquè els músics de la UMLN actuaren. Quan de sobte sentiren el ritme del bombo, la caixa i els plats començà el nerviosisme i seguidament entraren tots els músics a l’aula, per a la sorpresa dels infants.
Entre cançó i cançó s’anava presentant un a un cada instrument, preguntant-los als xiquets si sabien quin era i “com parla”, és a dir, com toca, fent una xicoteta demostració.
Una activitat molt enriquidora per als xiquets, que esperem es mantinga en el temps i s’amplie als centres d’Infantil i Primària de la Nucia, perquè cada vegada en siguen més els xiquets i xiquetes que s’apunten a la nostra Escola de Música.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía