Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

III concurs de pasdobles La Nucia

El jurat del III Concurs de Pasdobles de La Nucía ha anunciat les quatre obres finalistes del certamen: "Artemisa", "Espartar", "Mediterráneo" i "Reicun"; seleccionades entre els 16 pasdobles presentats. El guanyador del certamen es coneixerà el dissabte 18 de maig, després del concert de la Unió Musical La Nucía a l'Auditori, on s'interpretaran les quatre obres finalistes.

El "III Concurs de Composició de Pasdobles de La Nucía" està organitzat per la Unió Musical La Nucía i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de La Nucía. És un concurs de composició de pasdobles de caràcter bianual i compta en aquesta edició amb un premi de 1.500 euros per a la millor obra presentada al concurs.

4 obres finalistes

Després de l'anàlisi de totes les 16 obres presentades al concurs, el jurat ha designat els quatre pasdobles finalistes, que són les composicions amb els següents pseudònims: "Artemisa", "Espartar", "Mediterráneo" i "Reicun". Els membres del jurat són: Josep Cano Gracià, director i compositor (guanyador del II Concurs), Vicent Pérez Pellicer, professor del conservatori de Plasència, director i compositor i Jaume Francisco Ripoll Martins, director del conservatori d'Altea, director i compositor.

Aquestes 16 composicions han estat rebudes des de les tres províncies valencianes, Alacant, Castelló i València, així com de Madrid, Ciutat Real, la Rioja i les Illes Balears.

Concert i Premi

Els quatre pasdobles finalistes d'aquest "III Concurs de Composició de Pasdobles de La Nucía" seran interpretats per la banda de la Unió Musical de La Nucía en concert el dissabte 18 de maig, a les 20 hores, a l'Auditori de la Nucía. En la mateixa actuació, el jurat triarà quina dels quatre finalistes és la peça guanyadora d'aquest "III Concurs de Composició de Pasdobles de La Nucía", el compositor o compositora del qual rebrà un premi de 1.500 euros.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía