Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Director Banda Jove

  Walter López naix a la Ciutat de la Havana el 1975. Comença els seus estudis musicals el 1986, al Conservatorio Municipal de la Habana baix la tutoria del mestre José A. García, ingressant posteriorment al Conservatorio Privincial “Amadeo Roldán” a l’especialitat de clarinet. Acaba els seus estudia en 1994, obtenint el Título de Oro i rebent el diploma d’ Alumno Brillante en l’especialitat de clarinet.

Realitza concerts amb moltes formacions i bandes arreu de Cuba i altres països, com Equador, on és convidat com a solista a l’Orquestra Simfònica Nacional del país. A més, imparteix tallers sobre l’estudi i interpretació del clarinet.

L’any 2005 fa la seua primera actuació a Espanya, amb el Quartet de Clarinets Ebano Ensemble fent concerts arreu de la Comunitat Valenciana. Segueix fent actuacions a moltes localitats valencianes com al Cercle de Belles Arts de València, o al festival “A boqueta Nit” de la localitat d’Altea.

El 2009 comença com a professor de Clarinet a l’Escola de Música de la Societat Musical l’Illa de Benidorm, arribant a dirigir la banda de la mateixa societat musical l’any 2010 en un concert d’obres cubanes i llatinoamericanes. L’any 2013 entra a formar part de l’Escola de Música de la Unió Musical la Nucia com a professor de llenguatge musical, clarinet i saxo, i des del curs 2015/2016 es fa càrrec de la Banda Jove de la mateixa societat musical.

walter lopez banda jove la nucia

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía