Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Continuen els tallers didàctics al CEIP Sant Rafel i l’Escola Infantil el Bressol de la Nucia

Ahir dimecres, 7 de juny, es va fer la segona part del taller didàctic al CEIP Sant Rafel de la Nucia. Si la setmana passada els protagonistes van ser els instruments de vent-fusta, en esta ocasió eren els de vent-metall.
Els joves alumnes van poder veure en directe la trompeta, la trompa, el trombó i la tuba, així com també veure el bombardí. De nou, es va preparar un conte per anar intercalant la narració amb la música. En esta ocasió, el conte elegit ha estat “La Maria no té por”, on se’ns mostren els espantacriatures, els monstres que apareixen als xiquets que no són bons i no obeeixen.
Per altra banda, ahir van continuar els tallers didàctics a l’Escola Infantil Municipal el Bressol de la Nucia, on va passar el saxo, acompanyat com sempre a la guitarra pel director de l’escola de la UMLN, Ramon Lorente. Així, els menuts de l’escoleta van poder veure en acció un nou instrument per anar estimulant-los en l’art de la música i que en un futur pròxim s’apunten a la nostra escola.
Són uns tallers amens i divertits que han captivat als xiquets des de l’inici fins al final, en este moviment d’apropament de la música als centres educatius nuciers, que porta endavant l’Escola de Música de la UMLN.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía