Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

5 MOTIUS PER VINDRE A LA NOSTRA ESCOLA DE MÚSICA

  • escola de musica la nucia

La música té moltíssims beneficis a més d'expressar el que sentim; i tocar un instrument és encara millor, per això compartim amb tu 5 d'ells.

1. Memòria

Diversos estudis científics han demostrat ja que tant escoltar música com tocar-són pràctiques que estimulen al cervell i milloren la memòria. Així mateix, la ciència també ha comprovat que tocar un instrument musical pot incrementar el coeficient intel·lectual, fins a 7 punts!

2. Disciplina

Tots els que han après alguna vegada a tocar algun instrument saben que la disciplina és un dels pilars de l'èxit. Això vol dir que, per crear so, és fonamental practicar cada dia. Això fa que tocar un instrument siga un dels hàbits més recomanats per cultivar la disciplina i la capacitat d'organitzar-se.

3. Menor estrès

La música és un dels millors remeis contra l'estrès, això ho han deixat en clar ia diverses investigacions. Així, ajuda a disminuir els nivells de cortisol, també coneguda com la "hormona de l'estrès" i d'una manera molt més saludable que altres alternatives, com l'alimentació excessiva, la ingesta d'alcohol o l'abús de la televisió.

4. Es desenvolupa la responsabilitat

Com ja hem esmentat, tot instrument musical demanda disciplina i molta perseverança. En altres paraules, tocar un instrument exigeix ​​temps, esforç i molta constància. I si vols avançar en el seu estudi i destresa has de ser responsable pel temps que li dediques.

5.- Millorarà la teva coordinació

Tocar un instrument musical millora la coordinació. I és que pensa-ho bé: hauràs de llegir certes notes en una partitura i transformar-les en alguna cosa significativa per al teu cervell per després traduir-les en un comportament motor. A més, hauràs de donar-los als teus moviments un ritme específic, sense esmentar que també hauràs de prestar atenció a la teua respiració.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía