Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

4t CONCERT INTERCANVI DE DIRECTORS

  • intercanvi directors

El pròxim dissabte 5 de març, la banda de la nostra Unió Musical farà el primer concert de l’any, en què ja va fent-se tradició portar a un director convidat. En esta ocasió, els músics de la banda tindran al capdavant a David González, director de la Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira. Als anteriors concerts Intercanvi de Directors la banda va comptar amb la visita de José Francisco Rovira (qui és el director de l’Escola de Música de la nostra societat), José Vicente Algado i Lidón Valer.
González és professor de trombó, llicenciat al Conservatori Superior de València. L’any 2002 obté el Títol Superior de Trombó al Conservatori Superior d’Alacant. Des de 2010 dirigeix la Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira i el 2015 va obtindre la Llicenciatura Superior en Direcció de Banda, atorgada per la Royal Music Scholl de Londres.
Per a este concert, a la primera part, la banda de la Unió Musical, dirigida per David González, interpretarà la marxa mora Abenserraig, de Saül Gómez, seguit de Pilatus: Mountain of Dragons d’Steven Reineke i el poema medieval Juana de Arco, de Ferrer Ferran.
Ja a la segona part, la batuta tornarà a recaure en el nostre director titular, Ramon Lorente, qui dirigirà les obres Pompa i Circumstància, una de les més conegudes del compositor Edward Elgar, també la tan famosa El fantasma de l’Òpera, d’Andrew Lloyd Webber i per acabar la suite per a marxa militar English Folk Song Suite, de Ralph Vaughan Williams.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía