Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Una nova edició de “Els divendres al Bressol” de l’Escola de la UMLN

Des de desembre de 2016, l’Escola de Música de la UMLN, a través del seu director, Ramon Lorente, han encetat el cicle “Els divendres al Bressol”, que porten cada mes un nou instrument a l’Escola Infantil Municipal El Bressol del municipi, a les seues instal·lacions, situades junt a les de la UMLN.
En esta ocasió, Ramon, a la guitarra, ha acudit acompanyat del professor de clarinet, Walter Martínez, que va fer les delícies dels xiquets. Els ensenyaren els instruments i els interpretaren diverses melodies.
Com sol passar als xiquets, van començar plorant. Amb els arpegiats de la guitarra es quedaren bocabadats i, tot seguit, va entrar Walter amb el clarinet, interpretant noves melodies i augmentant el ritme, fent que cessaren els plors i començaren a ballar i riure.
Este cicle d’activitats, iniciat en este curs 2016/2017, seguirà fins el final de curs, on com el curs passat acudirà un grup instrumental per tancar el cicle. Este projecte s’inclou en la proposta ferma d’apropament de la música als centres educatius nuciers per part de l’Escola de la Unió Musical.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía