Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Concert XXXVI Aniversari de la banda UMLN

El pròxim diumenge, 13 d’agost, en plena voràgine prefestera a la Nucia, la banda UMLN celebrarà el seu tradicional concert 36 aniversari, en el lloc més bonic i singular del municipi: la plaça Major, un escenari incomparable amb una gran acústica.
És un concert en què primerament la banda desfila des de la plaça dels Músics a la plaça Major, per gaudir d’una vesprada festiva i acabar de preparar els motors per a les Festes d’agost, que enguany vénen ben seguides i comencen a l’endemà, dia 14.
Per a este concert, el mestre Ramon Lorente, ha fet un programa de caire festiu, per animar la vesprada i al públic que s’acoste a veure’ns. Així, la banda UMLN començarà el concert amb el pasdoble Puenteareas de R. Soutullo, per seguir amb les obres Gulliver’s Travel de Bert Appermont, Indiana Jones de John Williams, Tribute to Elvis (adapt. James Cristensen), Queen in Concert (Adapt. Jay Bocook), Beatles in Concert (adapt. Davit Hautvast), per tancar amb el ja tradicional pasdoble Fiestas de agosto, del primer mestre de la banda, Vicente Pérez Pellicer.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía