Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

CLASES DE OBOE EN LA NUCIA, BENIDORM, ALICANTE, ESCUELA DE LA UMLN

L’oboè
És un instrument de la família de vent-fusta, concretament és tracta d’un instrument de doble llengüeta, el que vol dir que el so el genera una canya doble al produir vibracions mitjançant l’aire.
Es tracta d’un instrument típic de formacions musicals com ara l’Orquestra Simfònica, la Banda simfònica o nombrosos tipus de grups de música de cambra. És un instrument amb un gran protagonisme dins d’aquestes formacions degut al seu so peculiar, melòdic, dolç i melancòlic que el converteix en un instrument únic.
La família de l’oboè està formada per quatre instruments. Oboè, Oboè d’amor, Corn anglès i oboè baríton. Tot i que són quatre els més utilitzats són l’oboè i el Corn Anglès. El corn anglès és un oboè més gran i per tant més greu. La canya que s’utilitza és similar encara que més curta i més ampla. El sò és molt natural i menys penetrant que el del seu “germà menut” encara que seguim identificant-lo fàcilment ja que s’utilitza en peces molt conegudes com ara el “Concierto de Aranjuez”
En quant als principals compositors amb obres per a oboè destaquem l’època barroca com una de les més prolífiques amb Antonio Vivaldi, Tomaso Albinoni i François Couperin com a principals compositors. Fora del període barroc destaquem August Lebrun, Wolfgang Amadeus Mozart i Richard Strauss com a compositors més rellevants per a quest instrument.
A les classes s’aprèn la tècnica de l’instrument de manera divertida combinant exercicis de tècnica amb cançons que ajuden a desenvolupar la musicalitat i la creativitat de l’alumne.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía